Scroll Top
We zetten ideeën om in kunstwerken
Diensten
Wat we doen

MATERIAALADVIES

Bij Thomco krijgt u een uitgebreide keuze van materialen en afwerking. Wij selecteren samen met u de kwaliteitsmaterialen voor uw project en wij geven productadvies en vakkundige tips bij het creëren van uw droominterieur.

ONTWERP en 3D simulatie

Voor elk ontwerp krijgt u een realistische inkijk in hoe het project er uiteindelijk uit zal zien. Wij zoeken naar de optimale balans tussen functionaliteit en esthetische behoeften voor elke situatie.

MAATWERK

Voor ons is elk project uniek, naar de specifieke wensen van de klant. Dankzij onze technische kennis en ervaring kunnen we elk project op maat ontwikkelen met de grootste nauwkeurigheid

PRODUCTIE IN EIGEN ATELIER

Alle onderdelen worden in eigen atelier op maat gemaakt. Hier komt ons vakmanschap en onze expertise volledig tot zijn recht.

PRIJS/KWALITEIT

Wij bieden garantie op kwaliteit en duurzaamheid, zowel op het vlak van materiaalkeuze als afwerking en plaatsing met een bijzonder goede prijs-kwaliteit verhouding.

PLAATSING

Wij zorgen voor een uiterst nauwkeurige plaatsing. Wij werken snel en efficiënt, kortom wij bieden u een complete dienstverlening.

Hangmeubels

Wij maken kasten op maat zowel voor slaapkamer, vestiaire, living, badkamer, keuken, bijkeuken, …

Wij ontwerpen in functie van zowel functionaliteit als esthetiek, rekening houdend met uw budget.

Van de kleinste tot de grootste ruimtes in uw woning vullen wij op met kasten op maat zodat uw huis nog functioneler en de ruimtes rendabeler worden.

Dressing

Wij staan u bij met de nodige kennis en ervaring voor een volledige of gedeeltelijke inrichting of renovatie van uw keuken. U kan bij ons terecht voor zowel materiaal- als stijladvies binnen het door u vooropgestelde budget. Wij zoeken voor u naar de beste opstelling van uw keukenmeubilair.

Keuken

Wij realiseren samen met u uw perfecte keuken, of het nu een volledige of gedeeltelijke renovatie van uw keuken betreft.

Wij maken een ontwerp op maat en werken met de beste materialen.

De kasten worden op maat gemaakt zodat uw ruimte optimaal gebruikt kan worden.

Bureaumeubel

Voor een goed gevoel kan u bij ons terecht.

Een bureau in combinatie met kasten. We zoeken echt mee om een kamer in te delen met de meeste opbergruimte.

Speciaal maatwerk

Voor speciale meubelen staan wij als eerste in de rij om de uitdaging aan te gaan.

Wij voeren het project uit van A tot Z.